به گزارش «پرشین خودرو»، یک فروند هواپیمای مسافربری شب گذشته از باند فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد خارج شد.
براساس این گزارش، این هواپیمای ام دی 83 متعلق به هواپیمایی زاگرس بوده است که دچار آسیب جدی شده و بال هواپیما نیز شکسته است.
سانحه خروج هواپیما از باند در فرودگاه مشهد تلفات جانی نداشت
مدیر روابط عمومی فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد ضمن تائید خروج یک فروند هواپیما از باند فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهدمقدس گفت: خروج این هواپیما از باند خوشبختانه تلفات جانی نداشته است.
جزئیات تکمیلی از خروج هواپیمای مسافربری از باند فرودگاه مشهد
محمد باقر قاسم زاده مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی نیز اظهار داشت: پرواز اصفهان - مشهد شرکت هواپیمایی زاگرس کمتر از یک ساعت قبل، هنگام فرود آمدن در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد از باند خارج و چرخ هواپیما دچار آسیب شد.
آیا تاکنون به این موضوع
فکر کردهاید چرا زمانی که به پزشک مراجعه میکنید، زبانتان را معاینه میکند؟ پاسخ
ساده است؛ زیرا وضعیت زبان یک سری بیماریها را نشان میدهد.
زبان علاوه بر تسهیل فرآیند چشایی، اهداف مهمتری نیز دارد. زبان
پنجرهای است که هر گونه کمبود در بدن را نشان میدهد و ممکن است علائم فیزیکی برخی
از بیماریها را نیز بروز دهد. در ادامه ایمیل به ۱۰ نشانه که روی زبان مشاهده
میشوند و علت آنها اشاره خواهیم کرد.
1. سرخی براقزبان
یک فرد سالم معمولاً صورتیرنگ است. زمانی که رنگ زبان قرمز روشن میشود، ممکن است
نشانه بیماریهای مختلفی مانند آنمی، کاوازاکی و مخملک باشد. همچنین زبان سرخ براق
ممکن است نشانه کمبود ویتامین ب ۱۲ باشد. بدن به ویتامین ب ۱۲ نیاز دارد تا
سلولهای قرمز خون را بسازد.
2. بخشها یا لایههای کرمی و
سفیدپوششی سفیدرنگ روی زبان که شبیه پنیر است، یکی از رایجترین علائم
کاندیدیاز دهانی است؛ عفونتی قارچی که در دهان مشاهده میشود. این بیماری بیشتر در
افراد مسن، نوزادان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مشاهده میشود.
3. صافی غیرعادییک زبان عادی ساختارهایی
مومانند روی سطحش دارد که باعث میشود ناهموار باشد. یک زبان صاف امری غیرعادی است.
به این شرایط التهاب زبان میگویند. ممکن است صافی زبان به همراه درد، نازکی و
احساس سوزش تجربه شود.
4. پوششی ضخیم و زردرنگبروز
پوشش ضخیم و زردرنگ روی زبان نشاندهنده گرم شدن بیشازحد بدن یا تجمع باکتریها
است. اگر پوشش زردرنگ روی زبان قرمزرنگ مشاهده شود، نشان از گرم شدن بیشازاندازه
بدن دارد. اگرچه این پوشش بیضرر است و از طریق رعایت کامل بهداشت دهان و دندان رفع
میشود؛ اما ممکن است نشانه مشکل جدیتری باشد. این پوشش در برخی بیماران مبتلا به
بیماریهای قلبی، بروز سکته را پیشگویی کرده است.
5. برجستگی بدون دردبرجستگی بدون دردی که در کنار
زبان مشاهده میشود و در عرض ۲ هفته یا کمتر ناپدید میگردد، جای نگرانی ندارد. با
این حال، اگر این برجستگی بیشتر از این مدت ادامه داشت، ممکن است نشانه سرطان دهان
باشد. این برجستگی کوچک است و به رنگ سفید یا قرمز مشاهده میشود.
6. زخمهازخمهای کوچک و دردناک زبان
معمولاً در سطح داخلی گونه اتفاق میافتد؛ اما ممکن است در زیر زبان نیز مشاهده
شود. معمولاً این زخمها ناشی از مصرف چیزی زمخت و تیز است یا در اثر گاز گرفتن
اتفاقی زبان ایجاد میشود.
7. شکافهاشکافها یا ترکهایی که روی سطح زبان مشاهده میشوند، دردناک نیستند؛
اما ممکن است به همراه حس سوزش تجربه شوند. این شکافها امری عادی هستند که در سنین
بالا مشاهده میشوند. همچنین ممکن است این شکافها نشانه یک بیماری نهفته باشند.
این شکافها در ۶ الی ۲۰ درصد افراد، نشانه سوریاس هستند؛ نوعی اختلال خودایمنی
پوست.
8. حس سوزشاگر دچار حس سوزش در دهان، به
ویژه در زبان هستید؛ اما سوختگی اتفاق نیفتاده، احتمالاً دچار سندرم دهان سوزان
هستید. از علائم دیگر این سندرم میتوان به مورمور شدن، خشکی دهان و تغییر درک
مزهها اشاره کرد. این سندرم نشانه فیزیکی در داخل دهان ایجاد نمیکند.
9. زبان مشکی و مودارزبان مشکی و مودار میتواند
هشداردهنده باشد؛ اما شرایط خطرناکی نیست. سیگار کشیدن بیشازاندازه و عدم رعایت
بهداشت دهان و دندان باعث بروز این شرایط میشود.
10. زبان بنفشزبان بنفش شبیه رنگ زبان پس از مکیدن آبنباتچوبی
مشکیرنگ است. با این حال، زبان بنفش یک مشکل پزشکی محسوب میشود. زبان بنفش
نشاندهنده گردش ضعیف خون و مسدود شدن جریان خون در زبان است.
این تصور که مصرف پروتئین باعث ساختن ماهیچه میگردد تصوری نادرست است. بدن انسان در شبانروز نیاز به میزان معینی از مواد غذایی شامل پروتئین، چربی و کربوهیدراتها و مواد معدنی و ویتامینها دارد. هر آنچه اضافه براین میزان مصرف گردد باید از بدن دفع شود.
مصرف مقدار متناسب مورد نیاز پروتئین بدن خوب است ولی مصرف اضافه برآن مضر میباشد. درست مانند مصرف اضافهی چربی یا کربوهیدارتها.
پروتئین در بدن برای ساختن بافتهای جدید، ترمیم سلولی و سنتز هورمونها بکار میرود اما برای انجام این پروسهها نیاز به سایر مواد غذایی که نام بردیم نیز دارد. همهی این مواد باهم و در کنار هم برای ساخت بافتهای جدید و ترمیم سلولی بکار می روند. منظور اینکه هیچ مادهی غذایی بر دیگر مواد غذایی ارجحیت نداشته همگی در کنار هم و با هم برای رفع نیازهای بدن عمل میکنند.
میزان پروتئین مورد نیاز بدن بین ۲۰ تا ۳۰ گرم میباشد. پروتئین اضافه بر این مقدار نه تنها صرف ساختن ماهیچهها نمیگردد بلکه بعنوان باراضافی باید از بدن دفع گردد. پروتئین اضافه در کبد تبدیل به اوره و سایر ترکیبات مشابه گردیده سپس این ترکیبات توسط کلیهها از بدن دفع میگردند.
این همه را به این دلیل نوشتم که این تصور غلط که هر چه پروتئین بیشتری مصرف گردد برماهیچهها افزوده شده و فرم آنها از بین نمیرود را روشن کنم.
مصرف پروتئین اضافه بر نیاز بدن به معنای ماهیچهی بیشتر نبوده بلکه به معنای باری اضافی بر کبد و کلیه و سایر دستگاههای بدن میباشد.
پروتئین مصرف کنید ولی به اندازهی نیاز بدن که بین ۳۰-۲- گرم در روز تعیین گردیده است. میزان پروتئین مورد نیاز بدن به اسانی توسط سبزیها بخصوص سبزیهای سبز با برگهای پهن تأمین میگردد. اگر فکر میکنید به پروتئین بیشتری نیاز دارید از شاهدانه استفاده کنید. شاهدانه را در مخلوط کن میتوانید با میوههایی مانند توت فرنگی، تمشک یا آناناس مخلوط کرده میل کنید.
در ضمن همانطور که خودتان مطلع هستید بهترین راه حفظ و گسترش ماهیچهها بکار بردن ماهیچهها و ورزش دادن آنهاست و نه مصرف پروتئین اضافی.
در بخش دیگر سوالتان صحبت از صرف کالری فراوان در طول روز نمودید. بهترین غذا برای تولید کالری در افرادی که فعالیت بدنی فراوان دارند میوهها هستند و نه پروتئین. کربوهیدراتهای موجود در میوه به آسانی برای تولید انرژی دردسترس بدن قرار میگیرند در حالیکه پروتئین اضافه باعث فرسودگی ارگانهای داخل بدن و همچنین پیری زودرس میگردد (سوخت و ساز پروتئین و پروسهی دفع آن در بدن نیازمند آب فراوان است).
برای صورتتون از ماسک آووکادو، خیار یا ماسک های میوههای مختلف استفاده کنید. مصرف ویتامین “ای” برای بدن سمی بوده خطرناک میباشد. بخصوص که ویتامین “ای” که محلول در چربی است در بافتهای بدن تجمع پیدا میکند زیرا که بدن برخلاف ویتامینهای محلول در آب که به راحتی دفع میگردند قادر نیست ویتامینهای محلول در چربی را به راحتی دفع کند.
برای زیبایی، حفظ اندام متناسب و ماهیچهای نگه داشتن بدن تا میتوانید از سبزیها و میوههای خام مصرف نموده و در ضمن ورزش کنید و فعال باقی بمانید.
جوانهی غلات و حبوبات، سبزیهای سبز با برگهای پهن مثل اسفناج و کاهو، شاهدانه و انواع حبوبات بصورت جوانه زده و سپس چند دقیقهای حرارت دیده (تنها اگر تمایل به مصرف مواد پخته دارید وگرنه بهترین روش مصرف جوانهی حبوبات بصورت خام است) بهترین منابع پروتئین گیاهی هستند.
نیازی به مصرف پودرهای پروتئین ندارید زیرا که برای کبد و کلیهها و بدن بطور کل مضر میباشند.
با آرزوی بهروزی شما
بلند بگویید "آرسنیک". حتی تلفظ این نام
هم حس سمی بودنش را منتقل میکند. با وجود اینکه این ماده به عنوان زهر استفاده
میشود، اما به طرق مختلف از طریق غذایی که میخوریم وارد بدنمان میشود.
به گزارش هافینگتون پست، مسئله اینجاست که میزان بالای
آرسنیک باعث ابتلا به سرطانهای پوست، ریه و مثانه و همچنین بیماریهای دیابت و قلبی
و عروقی میشود. در نتیجه باید حواستان به غذاها و نوشیدنیهایی که ممکن است این
ماده را به بدنتان منتقل کند باشد.
آرسنیک هم به
صورت طبیعی از فرسایش سنگ و خاک به وجود میآید و هم در قالب حشرهکشها توسط بشر
تولید میشود. به آرسنیک طبیعی، آرسنیک ارگانیک گفته میشود و تصور میشود که غیر
سمی است و به صورت طبیعی بدن میتواند آن را دفع میکند. اما آرسنیک صنعتی، آرسنیک
غیرارگانیک نام دارد و کارسینوژنی شناخته شده است.